زندگی در فرانسه برای ایرانیان چگونه است

شرایط زندگی در فرانسه برای ایرانیان

کیفیت زندگی در فرانسه

زندگی در فرانسه بعنوان یکی از بزرگترین و مهاجرپذیر ترین کشورهای قاره اروپا و یکی از بهترین کشورهای جهان، از حیث شرایط آموزشی، توسعه پایدار و دموکراسی هدف و مقصد بسیاری از علاقه مندان به مهاجرت است. با وجود مشکلاتی اقتصادی که در سال های اخیر برای این کشور به وجود آمده اند اما همچنان مهاجرین زیادی از آسیا و آفریقا متقاضی زندگی در فرانسه هستند. به دلیل استقبال گسترده مخاطبان گرامی از جزئیات مربوط به مهاجرت به فرانسه و پس از آن زندگی در این کشور اروپایی، به روزترین اطلاعات مربوط به زندگی در فرانسه توسط کوچ یاران گروه مهاجرتی کوچ آیین برای پاسخگویی به پرسش های شما گردآوری شده است.

فرانسه یا République Française، کشوری در شمال غربی اروپاست که از نظر تاریخی و فرهنگی یکی از مهمترین کشورهای جهان غرب است. با سابقه استعمار سرزمین های مختلف در هر گوشه از جهان، فرانسه نقش بسیار چشمگیری در امور بین الملل داشته است. این کشور از یک سو به اقیانوس اطلس و دریای مدیترانه، از سوی دیگر به کوه های آلپ و پیرنه متصل است و مدتهاست که پل جغرافیایی ، اقتصادی و زبانی برای پیوند به شمال و جنوب اروپا به شمار می رود. فرانسه مهمترین کشور تولید کننده محصولات کشاورزی اروپا و یکی از برجسته ترین قدرتهای صنعتی جهان است.

 برای دریافت راهنمایی تخصصی و کارشناسانه درباره مهاجرت و زندگی در فرانسه با کوچ یاران گروه مهاجرتی کوچ آیین، تماس حاصل فرمایید.

برج ایفل ، پاریس ، پایتخت فرانسه

مهم ترین شهرهای فرانسه

پایتخت و مهمترین شهر فرانسه، پاریس بوده که یکی از مراکز برجسته فرهنگی و تجاری در جهان است. شهری با شکوه معروف بهville lumière، یا “شهر نور”. پاریس در چند دوره بازسازی شده است. معروف ترین آن در اواسط قرن نوزدهم تحت فرماندهی Georges-Eugène Haussmann، که موظف به اجرای چشم انداز ناپلئون سوم از یک شهر مدرن با راه های گسترده و یک طرح منظم و عاری از باتلاق ها و کوچه های پر ازدحام قدیمی بود. پاریس اکنون یک کلانشهر و از بزرگترین شهرهای مرکزی در اروپا است. پاریسی ها در گذشته کشور خود را به دو قسمت، پاریس و le désert، یعنی بیابان، معرفی می کردند. متروپولیتن پاریس اکنون بسیار فراتر از محدوده سابق خود به حومه شهر گسترش یافته است، و تقریباً هر شهر و روستای فرانسه در حال حاضر تعدادی بازنشستگان یا خانواده های کم درآمد دارد كه با هزینه های بالای زندگی از شهر به سمت حومه رانده می شوند. در حقیقت استانداردهای زندگی در پاریس با شرایط زندگی در شهرهای دیگر فرانسه بسیار متفاوت است.

از دیگر شهرهای مهم فرانسه می توان به شهر لیون اشاره کرد که در امتداد یک مسیر بازرگانی تاریخی در دره Rhône  واقع شده است که دریای شمال و مدیترانه را به هم پیوند می دهد. مارسی همچنین، بندری بین المللی در دریای مدیترانه است که به عنوان راه ورودی برای بازرگانان یونانی و کارتاژی در قرن 6 قبل از میلاد تاسیس شد. نانت، یک مرکز صنعتی و بندر آبهای عمیق در امتداد ساحل اقیانوس اطلس است و بوردو، در جنوب غربی فرانسه در امتداد رودخانه گارون واقع شده است.

نگاهی به تاریخ فرانسه

فرانسه جزو قدیمی ترین کشورهای جهان است که محصول اتحاد دوک ها و پادشاهی ها تحت یک حاکمیت واحد در قرون وسطی است. امروزه نیز، مانند آن دوره، اقتدار مرکزی به دولت تعلق گرفته است، حتی اگر در دهه های اخیر مصادیق و معیارهایی از خودمختاری به مناطق و ایالت های کشور اعطا شده باشد. مردم فرانسه دولت را به عنوان حافظ اصلی آزادی نگاه می كنند، و دولت به نوبه خود طرح جامعی برای شهروندان خود از آموزش رایگان گرفته تا مزایای بهداشت و درمان و بازنشستگی را فراهم می كند. فرهنگ کشور فرانسه بسیار گسترش یافته و تأثیر بسزایی در پیشرفت هنر و علم، به ویژه انسان شناسی، فلسفه و جامعه شناسی در طول تاریخ داشته است. فرانسه همچنین در امور حکمرانی و روابط مدنی تأثیرگذار بوده و آرمان های دموکراتیک مهمی را در عصر روشنگری و انقلاب فرانسه به جهانیان هدیه داده و رشد جنبش های اصلاح طلبانه و حتی انقلابی را به نسل های مختلف منتقل کرده است. با این وجود جمهوری پنجم کنونی از زمان تاسیس در 28 سپتامبر 1958 از ثبات قابل توجهی برخوردار بوده است که با رشد چشمگیر ابتکار عمل و ظهور سیاست های میانه روبرو است. اگرچه فرانسه درگیر اختلافات طولانی مدت با دیگر قدرت های اروپایی و گهگاه با ایالات متحده، متحد دیرینه خود بوده و هست، اما به عنوان یک عضو پیشرو در اتحادیه اروپا ظاهر شده است. از سال 1966 تا 1995 ، فرانسه با حفظ کنترل کامل بر نیروهای هوایی، زمینی و دریایی خود در ساختار نظامی یکپارچه سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) شرکت نکرد. از سال 1995، با این حال، فرانسه در کمیته نظامی ناتو نماینده داشت، و در سال 2009 رئیس جمهور فرانسه نیکولا سارکوزی اعلام کرد که این کشور دوباره به فرماندهی نظامی سازمان ملحق می شود. فرانسه به عنوان یکی از پنج عضو دائمی شورای امنیت سازمان ملل متحد، همراه با ایالات متحده آمریکا، روسیه، انگلستان و چین، حق وتو و رد تصمیماتی را دارد که به این شورا اعطا شود.

تاریخ فرانسه ، زندگی در فرانسه قدیم
مردم فرانسه ، زندگی در فرانسه

مردم فرانسه

به طور متناقضی، فرانسوی ها متعقدند به یک ملت واحد تعلق دارند، اما آنها از نظر علمی، یک دسته نژادی واحد را تشکیل نمی دهند. قبل از کشف رسمی قاره آمریکا در اواخر قرن 15، فرانسه در منتهی الیه غرب جهان قدیم واقع شده بود و قرن ها به عنوان انتهای غربی جهان شناخته می شد. نسل های مختلف مهاجر که از طریق مدیترانه از خاور میانه و آفریقا و از طریق اروپا از آسیای میانه و سرزمینهای شمال اروپا عبور می کردند به طور دائمی در فرانسه مستقر شدند، زندگی در فرانسه را به ادامه مسیر مهاجرت خود ترجیح دادند و یک ملت متنوع را تشکیل دادند. قدیمی ترین بازتاب این مهاجرت ها مربوط به مردم ناحیه باسک است، که در یک منطقه جدا شده در غرب پیرنه در اسپانیا و فرانسه زندگی می کنند و به زبانی غیر مرتبط با سایر زبانهای اروپایی صحبت می کنند و اصل آنها هنوز مشخص نیست. قبایل سلتیک، که در بین رومیان به نام گال شناخته می شدند در اروپای مرکزی در دوره 500 قبل از میلاد مسیح در سقوط امپراتوری روم ، به ویژه در شمال و شرق فرانسه، نفوذ نیرومندی در بین مردمان ژرمنی (توتون) داشتند.

زبان اصلی مردم در فرانسه

فرانسوی زبان ملی فرانسه است، در همه جا صحبت و تدریس می شود و هر فرد برای زندگی در فرانسه می بایست با زبان فرانسوی مسلط شود. با این حال، لحجه های محلی و گویش ها در مناطق روستایی گسترده است و بسیاری از مردم تمایل دارند پایبندی داوطلبانه و عمدی به گویش منطقه ای خود را حفظ کنند. این گرایش در مناطق مرزی فرانسه شدیدتر است. در بخش شرقی و شمالی کشور، Alsatian  و Flemish  زبان های اصالتا آلمانی هستند. در جنوب، زبانهایOccitan  (Provençal یا Languedoc)  Corsica اصالتا ایتالیایی و Catalan  اصالتا اسپانیایی متاثر از زبان لاتین هستند. Breton یک زبان سلتیکی است و مربوط به زبانهایی است که در برخی مناطق غربی جزایر انگلیس (به ویژه ولز) صحبت می شود و باسک زبان ایزوله است. به دنبال معرفی آموزش مقدماتی جهانی در طول جمهوری سوم در سال 1872، استفاده از زبانهای منطقه ای به دلیل وحدت ملی به شدت سرکوب شد و دانش آموزان در صورت استفاده از آنها مجازات می شدند. اخیراً، در واکنش به افزایش احساسات منطقه ای، این زبانها در تعدادی از مدارس و دانشگاهها معرفی شده اند، اساساً به این دلیل که برخی از آنها، مانند زبانهای اکسیتان، باسک و برتون، یک سنت ادبی را حفظ کرده اند. مهاجرت های اخیر، زبان های مختلف غیراروپایی، به ویژه عربی جزو زبان های رایج قرار داده است. اما لازمه سهولت زندگی در فرانسه با توجه به اهمیت آن در میان فرانسویان تسلط به زبان فرانسوی است.

زبان اصلی مردم فرانسه
دین مردم فرانسه

دین مردم فرانسه

حدود سه پنجم مردم فرانسه مسیحی کاتولیک هستند اما فقط اقلیتی به طور مرتب در عبادت های مذهبی شرکت می کنند. با حضور مهاجرانی از آفریقای شمالی، الجزایر و مراکش، فرانسه یکی از بزرگترین جمعیت مسلمان اروپا را در خود جای داده است، تقریبا 5،000،000 مسلمان که درصد قابل توجهی از آنها در مارسی و اطراف آن در جنوب شرقی فرانسه و همچنین پاریس و لیون زندگی می کنند. پروتستان ها که 700.000 نفر هستند به چندین فرقه مختلف تعلق دارند. تعداد آنها در الزاس، در شمال ژورا، در جنوب شرقی ماسیف و در منطقه اقیانوس اطلس مرکزی بسیار زیاد است. بیش از 700.000 پیرو یهودیت وجود دارد که در پاریس، مارسی و آلزاس و شهرهای بزرگ شرقی متمرکز شده اند. علاوه بر گروههای مذهبی ، گروه های مختلفی از آزاد اندیشان نیز وجود دارند و به ویژه در میان طبقات کارگر و جمعیت جوان، اعتقادات دینی کمتر است.

در اوایل قرن بیست و یکم دولت اقدامات مختلفی را تصویب کرد که بیانگر تمایل فرانسه به حضور یک دولت سکولار بود، اصولی که به عنوان laïcité شناخته می شود، همچنین دوسوگرا بودن و در بعضی موارد خصومت برخی از فرانسوی ها نسبت به جمعیت زیاد مسلمان این کشور احساس می شود. در سال 2004 دولت حجاب مسلمان و سایر نمادهای مذهبی را در مدارس دولتی ممنوع کرد. قانون جنجالی دیگری که در سال 2010 تصویب شد، لباس های پنهان کننده صورت به عنوان مثال، روبند هایی که صورت یک زن را کاملاً پوشانده است در مکان های عمومی برای کسانی که زندگی در فرانسه را انتخاب کرده اند ممنوع شد.

تحصیلات و شرایط آموزشی برای زندگی در فرانسه

سازمان آموزش ملی بسیار متمرکز است. با این وجود، از سال 1968، به دنبال شورش در میان دانشجویان دانشگاه ها که به دنبال حمایت بیشتر دولتی بودند، جنبشی برای تمرکززدایی در آموزش عالی شکل گرفت. اصلاحات سعی در تغییر ساختار آموزش، نه تنها در سطح دانشگاه بلکه در مدارس ابتدایی و متوسطه داشت. یکی از اهداف دولت اصلی این بوده است که 80 درصد دانش آموزان دبیرستان بتواند تا مقطع کارشناسی تحصیلات خود را ادامه دهند. فرانسه آموزش و آموزش خصوصی را در کنار هم ارائه می کند. کلیه آموزش های عمومی رایگان است و توسط وزارت آموزش ملی مدیریت می شود و برنامه های درسی را تهیه می کند، کارمندان را استخدام می کند و اختیارات خود را از طریق مدیرانی که در راس آکادمی ها قرار دارند، اعمال می کند. با این حال، در حالی که دولت کنترل برنامه های آموزشی و اساتید را در دست دارد، مسئولیت تأمین و نگهداری مدارس از اوایل دهه 1980 غیر متمرکز شده است. بخش داری ها از مدارس ابتدایی مراقبت می کنند، در حالی که در آموزش دوره دوم ابتدائی دپارتمان ها مسئول کالج هستند و ناحیه ها به دبیرستان ها سرکشی و رسیدگی  می کنند.

تحصیل در سنین 6 تا 16 سالگی رایگان و اجباری است. کودکان زیر 6 سال می توانند در مهد کودک شرکت کنند. مدارس ابتدایی آموزش ابتدایی را برای افراد بین سنین 6 تا 11 سال ارائه می دهند. تحصیلات متوسطه از 11 تا 15 سالگی در مدارس متوسطه که در مدارس عمومی یا فنی ارائه می شود، آغاز می شود و به کالج می رسد تحصیل در کالج به مدت سه سال می تواند منجر به گواهینامه های حرفه ای یا دیپلم شود و در نهایت به امتحان ملی ورود به مقطع کارشناسی ختم می شود.

شرایط تحصیل در فرانسه
تحصیلات عالی در فرانسه

تحصیلات عالی در فرانسه

به دنبال اعتراضات دانشجویی در ماه مه 1968 ، با تصویب اصلاحاتی در 12 نوامبر 1968، تحصیلات عالی عمیقاً تغییر کرد. اگرچه بسیاری از ویژگی های متمرکز گذشته نیز باقی مانده است. پیش از آن، دانشگاه ها با توجه به موضوع به دانشکده های مختلف تقسیم شده بودند. پس از سال 1968 دانشكده ها با واحدهاي آموزشي و تحقيقاتي جايگزين شدند و مجدداً به دانشگاه هاي چند رشته اي خودمختار تبدیل شدند كه اداره آن ها توسط نمايندگاني بود که از بين كاركنان آموزشي، دانشجويان و مديران انتخاب مي شدند. این موسسات اساساً برنامه های تحقیقاتی، روش های تدریس و روش های ارزیابی خود را تعیین می کنند. با این حال ، بسیاری از برنامه های درسی هنوز در سطح ملی به تأیید می رسند.

دولت بودجه هایی را به دانشگاه ها اعطا می کند که آنها را بین گروه های خود تقسیم می کنند. مدارک اعطا شده licence (تقریباً قابل مقایسه با مدرک کارشناسی در انگلیس-آمریکا)،maîtrise  (معادل فوق لیسانس) و دکترا هستند. دوره های دانشگاهی سنتی با ایجاد بخشهای تخصصی فناوری (Instituts Universitaires de Technologies IUT)؛ در سال 1966 و واحدهای حرفه ای (Instituts Universitaires Professionnalisés؛ IUP)، که از نزدیک با مشاغل کار می کنند، تنوع قابل توجهی پیدا کرد. دانشجویان همچنین می توانند به مدارس بزرگ مراجعه کنند ، که حتی بعضا از دانشگاه ها بیشتر مورد توجه هستند، به ویژه در زمینه های مهندسی و فنی. مشهورترین این مدارس، مدرسه پلی تکنیک olecole Polytechnique است. این مرکز در سال 1794 برای استخدام و آموزش تکنسین های ارتش تاسیس شد و به مهمترین مدرسه فنی در بخشهای دولتی و خصوصی تبدیل شده است. متقاضیان ایرانی بسیاری در پی کسب اطلاعات کاربردی از نحوه پذیرش دانشگاه های فرانسه و اخذ ویزای دانشجویی فرانسه هستند.

دستمزد و هزینه زندگی در فرانسه

با وجود سابقه تورم بالا، طی سالهای اخیر سطح زندگی در فرانسه مشابه سایر کشورهای صنعتی بوده است. در واقع، از اواسط دهه 1980 تورم به ویژه در فرانسه کم بود. قانون حداقل دستمزد از سال 1950 در حال اجرا است و از سال 1970 این قانون با ماده ای شناخته می شود که به عنوان حداقل حقوق شناخته می شود، که کمترین حقوق را سریعتر از نرخ تورم. سطح آن سالانه تعیین می شود و همه کارفرمایان باید آن را رعایت کنند. به طور کلی حقوق زنان کمتر از مردان است. درآمد یک کارگر در پاریس تقریباً دو برابر در بخش های کمتر توسعه یافته فرانسه است. تفاوت بین درآمد کارگران ساده و مدیران، اگرچه هنوز هم زیاد است، اما به تدریج کاهش یافته است. به طور کلی، اکثریت جامعه فرانسه از افزایش بسیار چشمگیر قدرت خرید در نیم قرن اخیر بهره مند شده اند. حداقل دستمزد ماهیانه فرانسوی ها ۱539 یورو در ماه است و به طور میانگین هزینه های زندگی در فرانسه برای یک زوج در حدود ۳ تا ۴ هزار یورو در ماه خواهد بود.

دستمزد و هزینه زندگی در فرانسه

زندگی روزمره و آداب و رسوم اجتماعی مردم فرانسه

زندگی در فرانسه در مقایسه با دوران بلافاصله پس از جنگ تفاوت های بسیاری کرده است. فرانسوی ها اکنون زمان بیشتری را به اوقات فراغت و کارهای فرهنگی اختصاص می دهند. بیشتر به دلیل هفته کار کوتاه تر، آموزش بیشتر و ثروت بیشتر. تأکید روزافزون بر سرگرمی در منزل که توسط تلویزیون و رایانه های شخصی تامین می شود، باعث کاهش حضور در سینما یا تئاتر نشده است. برعکس، تعداد مخاطبان سینما در دهه 1990 رشد قابل توجهی داشتند و اگرچه در دهه اول قرن 21 تا حدودی متفاوت بود، اما با فروش بیش از 215 میلیون بلیط در سال 2011 به بالاترین سطح در 45 سال گذشته رسید.

با افزایش بازدید از بناهای تاریخی، گالری های هنری و موزه ها، محبوبیت فعالیت های فرهنگی نیز مشهود است. به خصوص نمایشگاه های تعاملی موزه ها مانند شهر علم و صنعت در پارک Villette در پاریس یا پارک Futuroscope در نزدیکی Poitiers بسیار جذاب هستند. در فرهنگ های محلی و منطقه ای اغلب به عنوان بخشی از ابتکارات جدید برای توسعه گردشگری، علاقه دوباره پیدا شده است و جشنواره های ملی سالانه، مانند جشنواره موسیقی، بسیار موفقیت آمیز است.

اگرچه غذاهای فرانسوی به عنوان ویژگی بزرگ ملی فرانسه شهرت دارند، اما تفاوت های منطقه ای مشخص است. بعضی از غذاهای محلی به شهرت بین المللی رسیده اند، حتی اگر غالباً از آنها تقلید ضعیف شده باشد. اگر قصد زندگی در فرانسه را دارید توصیه میکنیم حتما غذاهای فرانسوی را امتحان کنید. در این میان سوپ دریایی، bouillabaisse، از مارسی andouillette، نوعی سوسیس از لیون ؛ چاکروته ، کلم ترشی از آلزاس ؛ و magret de canard ، برشهای سینه اردک از بوردو نمونه هایی از این غذاها هستند. فرانسه همچنین به دلیل تنوع و کیفیت پنیرهایش مشهور است. بیش از 300 نوع شناخته شده است. اکثر آنها از شیر گاو تولید می شوند، از جمله Camembert  (نرماندی)، Brie ، Franche-Comté، سنت نکتار Auvergne و Reblocho  همچنین پنیرهایی که از شیر میش درست می شود، مانندRoquefort  و همچنین از شیر بز. شاید شناخته شده ترین صادرات فرانسه بعد از نوشیدنی های Burgundy ، Bordeaux  و دره Rhône  باشد. با این حال ، شهرت آشپزی فرانسوی مانع از گسترش فروشگاه های فست فود در فرانسه ، به ویژه طی چند دهه گذشته نشده است.

پاریس در عرصه بین الملل به خاطر مدل لاکچری خود شناخته می شود که این یکی از مزایای زندگی در فرانسه به حساب می آید. نمونه آن خانه های مد مانند Coco Chanel ،Christian Dior ،Hubert de Givenchy،Yves Saint Laurent ،Jean-Paul Gaultier  و Christian Lacroix می باشد. لباس سنتی گاهاً در بسیاری از مناطق دیده می شود، اگرچه بیشتر به مراسم و جشنواره های رسمی اختصاص دارد. بعنوان مثال پارچه های توری پیچیده ای که در نرماندی و بریتانی مورد استفاده اند و کلاه برت هنری در جنوب غربی فرانسه یا کلاه حصیری که معمولاً در اطراف و اطراف منطقه نیس پوشیده می شود.

علاوه بر روزهای تعطیل در مناسبت های کلیسای کاتولیک روم، فرانسوی ها روز باستیل را به یاد ظهور جمهوری فرانسه از طریق سقوط قلعه زندان باستیل در پاریس در سال 1789 در آغاز انقلاب فرانسه در 14 ژوئن جشن می گیرند. La Marseillaise، سرود ملی فرانسه و یکی از سرودهای ملی شناخته شده در جهان همچنین یادبود انقلاب است.

۱۰ نکته جالب در مورد فرانسه

  • فرانسه سومین کشور بزرگ در اتحادیه اروپا است و بین فرانسویان هگزاگون یا شش گوش نیز نامیده می شود و همسایگان آن بلژیک، لوگزامبورگ، آلمان، سوئیس، ایتالیا و اسپانیا هستند.
  • فرانسه محبوب ترین مقصد جهانگردی در جهان است. 89.3 میلیون نفر در سال 2018 از این کشور بازدید کرده اند و این کشور را به پر بازدیدترین مقصد در جهان تبدیل کرده است. پاریس، پایتخت این کشور، پس از بانکوک و لندن نیز سومین شهر پر بازدید در جهان است.
  • فرانسوی حدود 300 سال زبان رسمی انگلستان بوده است. هرچند تصور آن دشوار است اما بین سالهای 1066 و 1362 و پس از فتح نورمن و سپس اشغال انگلیس توسط ویلیام فاتح در سال 1066، اشراف و مقامات فرانسوی که نمی توانستند انگلیسی صحبت کنند مکاتبات خود را به زبان فرانسوی انجام می دادند.
  • لویی نوزدهم فقط 20 دقیقه پادشاه فرانسه بود ، این کوتاهترین زمان سلطنت در تمام تاریخ است. وی پس از استعفای پدرش شارل دهم در ژوئیه 1830 به سلطنت فرانسه رسید ولی پس از این مدت کوتاه، به نفع برادرزاده خود ، دوک بوردو، هنری استعفا داد.
  • آزادی ، برابری ، برادری شعار ملی فرانسه است. این شعار معروف اولین بار در دوره انقلاب (1799-1789) ظاهر شد و در قانون اساسی 1946 و 1958 نوشته شد و هنوز روی سکه ها ، تمبرهای پستی و آرم های دولتی در کنار تصویر “ماریان” که نماد پیروزی جمهوری است دیده می شود.
  • فرانسوی ها مخترع قوطی های کنسرو، سشوار و بالون هوای گرم هستند. همچنین خط بریل توسط Louis Braille ساخته شد که در کودکی نابینا شده بود.René Laennec پزشک در سال 1816 استتوسکوپ را اختراع کرد و Alexandre-Ferdinand Godefroy اولین سشوار جهان را در سال 1888 به ثبت رساند. بالون با شکوه هوای گرم همچنین توسط برادران Montgolfier  در سال 1783 رونمایی شد.
  • اولین نمایش عمومی فیلم توسط برادران لومیر فرانسوی در سال 1895 انجام شد. این دو برادر به دلیل اختراع معروف خود سیستم فیلم سینمایی Cinématographe و فیلمهای کوتاهی که بین سالهای 1895 و 1905 تولید کردند شهرت جهانی دارند.
  • بیشتر سن کاملاً تصدیقی که برای یک انسان به ثبت رسیده 122 سال و 164 روز است که متعلق به خانم Jeanne Louise Calment است که در 21 فوریه 1875 در فرانسه متولد شد و در 4 آگوست 1997 درگذشت. وی در زمان افتتاح برج ایفل در سال 1889، هر دو جنگ جهانی و اختراع تلویزیون ، اتومبیل مدرن و هواپیماها زندگی کرد. جالب اینجاست که امید به زندگی برای زنان در فرانسه در سال 2018 ، 85.3 سال و 79.4 سال برای مردان بوده است.
  • بلندترین کوه اروپا مونت بلانش در کوه های آلپ فرانسه با ارتفاع 4807 متر است.
  • موزه مشهور لوور با داشتن 9.6 میلیون بازدید کننده در سال 2019 پر بازدیدترین موزه در جهان بوده است. این موزه باشکوه در قلب پاریس واقع شده است و میزبان حدود 38000 اثر هنری و هنری است که مربوط به دوران ماقبل تاریخ است. این آثار شامل مونالیزا ، Venus de Milo و هرم شیشه ای معروف اثر معمار معروف Ieoh Ming Pei است که در حیاط واقع شده است.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

×

ارتباط از طریق واتس اپ

×